General Knowledge: Find Which Sports They Belong To?

gk_sports

Dear Reader, to score well in GK section, you should know the names of prominent players and their sports. Below is a brief multi-choice list with answers.

  1. Vijender Singh Beniwal is related to which sport?
    a) Golf b) Boxing c) Snooker d) Cricket
    Answer: b) Boxing
  2. Who among the following is a Tennis player?
    a) Michael J Jordan b) Narsingh Pancham Yadav c) Magnus Carlsen d) Novak Djokovic
    Answer: d) Novak Djokovic
  3. Eldrick Tont Tiger Woods plays __ sport.
    a) Badminton b) Golf c) Long jump d) Swimming
    Answer: b) Golf
  4. Dima Karmakar is a __ .
    a) Gymnast b) Tennis Player c) Volley Ball Player d) Billiards Player
    Answer: a) Gymnast
  5. Who among the following is a football player?
    a) Soma Biswas b) Andi Murray c) Bhaichung Bhutia d) Geet Sethi
    Answer: c) Bhaichung Bhutia
  6. Usain Bolt is related to which sports?
    a) Squash b) Track and Field c) Formula One d) Shooting
    Answer: b) Track and Field
  7. Which of the following sports Karnam Malleswari is a part of?
    a) Athletics b) Basketball c) Hockey d) Weightlifting
    Answer: d) Weightlifting
  8. Who among the following is a Hockey player?
    a) Dhanraj Pillay b) Shikha Tandon c) Anju B George d) Krushnaa Patil
    Answer: a) Dhanraj Pillay
  9. Michael Fred Phelps is released to which sports?
    a) Hockey b) Athletics c) Swimming d) Shooting
    Answer: c) Swimming
  10. Who among the following is a Badminton player?
    a) Srikanth Kidambi b) Andi Murray c) Sokha tendon d) Ignace Tirkey
    Answer: a) Srikanth Kidambi
  11. Gilberto Amauri de Godoy Filho known as Giba is a __ player.
    a) Football b) Basketball c) Hockey d) Volleyball
    Answer: d) Volleyball
  12. Sunil Gavaskar is related to __ .
    a) Hockey b) Golf c) Cricket d) Tennis
    Answer: c) Cricket
  13. Cristiano Ronaldo is a ___ player.
    a) Volleyball b) Basketball c) Football d) Hockey
    Answer: c) Football
  14. Who among the following is a Squash player?
    a) ) Krushnaa Patil b) Viswanathan Anand c) Shikha Tandon d) Jahangir Khan
    Answer: d) Jahangir Khan
  15. Saina Nehwal is the player of __ .
    a) Tennis b) Archery c) Badminton d) Weightlifting
    Answer: c) Badminton
  16. Which of the following sports Deepika Kumari is related to?
    a) Shooting b) Archery c) Boxing d) Gymnastics
    Answer: b) Archery
  17. Michael J Jordan is related to which sports?
    a) Football b) Volleyball c) Basketball d) Hockey
    Answer:c) Basketball
  18. Who among the following is a Billiards player?
    a) Geet Sriram Sethi b) Andi Murray c) Pankaj Arjan Advani d) Ignace Tirkey
    Answer: a) Geet Sriram Sethi
  19. Anju Bobby George is related to which sports?
    a) Long jump b) Hockey c) Archery d) Baseball
    Answer: a) Long jump
  20. Which of the following sports Narayan Karthikeyan is related to?
    a) Cycling b) Hockey c) Squash d) Car Racing

Leave a comment:

Your email address will not be published.

32 + = 34